HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Beşiktaş'ın kader davası sonuçlandı!

Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılıp katılamaması konusundaki kararın verileceği CAS'taki davası bugün görüldü. ...

Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılıp katılamaması konusundaki kararın verileceği CAS'taki davası bugün görüldü. CAS Hakimi kararını 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar verecek.

BAŞKAN FİKRET ORMAN, CAS DURUŞMASINA TELEKONFERANS SİSTEMİYLE KATILDI

AVUKAT ÖZKURT: "DAVANIN BEŞİKTAŞ ADINA NASIL BİR SONUÇLA TAMAMLANACAĞI KONUSUNDA BİR YORUM YAPMAK ZOR"

Lozan'da bugün yapılan görüşmede, Beşiktaş Kulübü'nü Avukat Emin Özkurt temsil etti. UEFA avukatlarının da yer aldığı CAS duruşmasına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman telekonferans sistemiyle dahil oldu. Beşiktaş'ın davadaki durumunu bir kez de CAS hakimine ifade eden Fikret Orman'ın, Beşiktaş Kulübü'nde şu anda yeni bir yönetim kurulunun görev yaptığını ve geçmiş dönemde yapılan hataları düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylediği öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Avukat Emin Özkurt, 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar CAS hakimine konuyla ilgili nihai kararı vereceğini söyledi. Davanın Beşiktaş adına nasıl bir sonuçla tamamlanacağı konusunda bir yorum yapmanın zor olacağını ifade eden Özkurt, önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamayla Beşiktaş'ın yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'ne katılıp katılmayacağının netleşeceğini söyledi.

VİDEO