HIDE
GRID_STYLE

OTORİTE VARSA ÖZGÜRLÜK YOKTUR!

SHOW_BLOG

Durumu ciddiyetini koruyor.

Türk pop müziğinin efsanesi akciğer kanseri teşhisiyle hastaneye kaldırıldı Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Berkant akciğer kanseri ...

Türk pop müziğinin efsanesi akciğer kanseri teşhisiyle hastaneye kaldırıldı
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Berkant akciğer kanseri teşhisi nedeniyle Koşuyolu hastanesine kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyor.

40 yıldan fazla süredir unutulmayan ve hiç eskimeyen "Samanyolu" şarkısını dünya müziğine armağan eden Türk Hafif Müziği"nin efsane ismi Berkant Akgürgen, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Koşuyolu Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Sanatçı arkadaşı Selçuk Ural, twitter sayfasından Berkant'ın sağlık durumunun kötü olduğunu açıkladı ve yardım çağrısında bulundu. Ural; “Sayın Kültür Bakanımız Ertuğrul Günay"a sesleniyorum. Berkant Abimiz çok hasta. Sizlerin ilgisi ve yardımına ihtiyacı var. Kendisi Koşuyolu Devlet Hastanesi"nde yatıyor. Ama onu daha iyi imkanlara sahip bir hastaneye yatırmak istiyoruz” dedi.

Geçen cumartesi Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda Semiha Yankı, Gökben, Selçuk Ural, İskender Doğan ve Nil Burak'la beraber konser vermeye hazırlanan Berkant'ın nefes alma sorunu yaşadığı ve durumu ağırlaştığı için sahneye çıkamadığı öğrenildi.

Sanatçı Berkant'tan ise şimdilik hastalığının gizlendiği belirtildi.