HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

İran'da şimdi de bu iddia konuşuluyor

Türkiye aleyhine haber kampanyası başlatan ajans, şimdi de 12 Türk subayının PKK'nın Suriye uzantısı PYD tarafından yakalandığını iddia ...

Türkiye aleyhine haber kampanyası başlatan ajans, şimdi de 12 Türk subayının PKK'nın Suriye uzantısı PYD tarafından yakalandığını iddia etti.DHA
İran'da şimdi de bu iddia konuşuluyorSon haftalarda Türkiye aleyhine haberler yayınlayan ve ortaya attığı iddialar Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca yalanlanan İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, yine bir iddiada bulundu.

Türkiye aleyhine haber kampanyası başlatan ajans, şimdi de 12 Türk subayının PKK'nın Suriye uzantısı PYD tarafından yakalandığını iddia etti. Ajans daha önce de bir Türk generalin Halep’te Suriye askerleri tarafından yakalandığını iddia etmiş, iddiasına dayanak olacak hiçbir veri ve delil ortaya koyamamıştı.

Ajans, kendilerine konuştuklarını iddia ettikleri PYD sözcüsü Sabah Muhsin'in, Türk subayların Suriyeli muhaliflere destek olmak üzere Hassakiye üzerinden Halep’e giderken ele geçirildiğini söylediğini yazdı.

Business News