HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Transfer olalı 2 hafta bile olmamıştı!

Şok ayrılık... Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, kısa bir süre önce Galatasaray'dan 100 bin euro karşılığında trans...

Şok ayrılık...
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, kısa bir süre önce Galatasaray'dan 100 bin euro karşılığında transfer ettiği Juan Pablo Pino ile yollarını ayırdı.

Mersin İdman Yurdu ile çıktığı antrenmanlarda isteksiz tavırları ile dikkat çeken ve kentte adaptasyon sorunu çektiğini dile getiren Pino, takımdan ayrılmak istediği yönetime bildirdi. Kolombiyalı futbolcunun talebini değerlendiren ve teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın konu hakkında raporuna başvuran Mersin İdman Yurdu Yönetimi, Sağlam tarafından gerekli onayın alınmasının ardından Pino ile yollarını ayırma kararı aldı.

Juan Pablo Pino'nun takımdana ayrılması konusunda Sporx.com'un sorularını yanıtlayan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Pino ile yollarımızı ayırmak durumunda kaldı. Kendisi bize geldi ve takıma, kente ve arkadaşlarına uyum sağlayamadığını dile getirdi. Bu söylediklerine bir de oyun sistemine ayak uyduramadığını ekledi. Biz, Pino'nun gerekçelerini anlayışla karşıladık ve kendisi ile yollarımızı ayırdık" dedi. (Sporx)

Business News