HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

"Baktığın yerden salak mı görünüyoruz?"

“Milli formamızı terleten bir devşirme, ekmek yediği camianın iflasını istiyor. Bu küstahlığa tahammül etmek zor. Avukatları ise “Baktığın y...

“Milli formamızı terleten bir devşirme, ekmek yediği camianın iflasını istiyor. Bu küstahlığa tahammül etmek zor. Avukatları ise “Baktığın yerden salak mı görünüyoruz?” gibi sözler söylemeye cüret ediyor.”

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, alacağı 900 bin Euro’yu tahsil edemediği için kulübe, iflas istemiyle dava açan Mehmet Aurelio’nun avukatlarıyla önceki gün yaptığı görüşmede şok üstüne şok yaşadığını ifade etti. Çebi, şunları söyledi:

“AURELIO ile yaşadığımız sorun karşılaştığım en aşağılayıcı durum. Resmen Beşiktaş camiasını tehdit eden avukatlarla karşı karşıya kaldım. Binlerce insana istihdam sağlayan bir kişi olarak bu davranışlar karşısında şoke oldum. Ekmek yediği tekneye ihanet eden kişiye, menfaatleri uğruna bu büyük camianın iflasını isteyebilecek seviyede bir küstahlığa tahammül etmek zor. Beşiktaş’ı zor durumda bırakmak adına, alacağı için iflas istemiyle dava açmak ne kadar yakışık alıyor, bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

‘İCRAYA VEREBİLİRDİ’

BU sporcu yıllarca bu ülkede para kazandı ve ailesinin karnını doyurdu. Türk tebaasına aldığımız bir devşirme, şimdi bu toprakların en köklü takımına avukatlar vasıtası ile tehditler savuruyor.

BİZ borcumuzu inkâr etmiyoruz. Yeni bir yapılanma içindeyiz ve sırayla tüm borçlarımızı ödüyoruz. Bazı alacaklılar icraya vererek alacaklarını hukuki yollarla yapılandırıyor, buna diyeceğimiz bir şey yok. Hatta ben eski kaptanımız İbrahim Üzülmez’e ‘Hukuki girişimde bulunabilirsin’ demiş bir insanım. Ama o adamlık yaptı, ‘Siz yapılandırın, ben Beşiktaş’ı mahkemeye verecek kadar basit biri değilim’ dedi.

BEŞİKTAŞ’A gelmek için Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na yalvaran Aurelio’nun avukatları ise, Beşiktaş camiasını temsil eden bir insana “Sen bizi keriz mi sandın?”, “Baktığın yerden salak gibi mi görünüyoruz?” gibi rencide edici sözler söylemeye cüret edebiliyor. Bizi yani Beşiktaş Kulübü’nü iflas istemiyle tehdit ediyorlar. Bu ne kadar etik, bu kararı camiamızın vermesini istiyorum.”

VİDEO