HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

TRABZONSPOR EVİNDE PUAN KAYBETTİ

Süper Lig'in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk eden Trabzonspor, tutuk bir futbol sergilediği mücadeleden 1 puanla ayrıldı...

Süper Lig'in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk eden Trabzonspor, tutuk bir futbol sergilediği mücadeleden 1 puanla ayrıldı.. Deplasmanda henüz kazanamayan Fırtına, bu sezon evinde de ilk kez puan kaybı yaşadı..

Bu sezon evinde oynadığı 2 maçı da kazanan, deplasmanda ise 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi yaşayan Trabzonspor, 6. haftada henüz galibiyetle tanışamamış Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında sergilediği futbolla alkış alan ama 1 puana razı olan Trabzonspor, bu kez futboluyla hayal kırıklığı yaratırken; konuk ekip 1-0'lık üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

JANKO İLK KEZ 11’DE 

TRABZONSPOR’un Porto’dan transfer ettiği Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko, Mersin İdmanyurdu karşısında ilk kez 11’de sahaya çıktı. Trabzonspor’a tranfser olduktan sonra hem antrenman hem de maç eksiği nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11’de kendisine şans tanınmayan Janko, daha önce Gaziantepspor karşısında 18, Sivasspor maçında 19, Fenerbahçe maçında da 1 dakika forma şansı buldu.

HALİL KADROYA ALINMADI

Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında mücadele eden kadrodan 3 değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu’nun haricinde Alanzinho’yu yedek oturtan, sakatlığı bulunmayan ancak hasta olduğu öğrenilen Halil’i ise maç kadrosuna almayan Güneş, bu oyuncuların yerine Soner, Serkan ve Janko’ya forma verdi.

TAKIMA DÖNDÜLER

Sakatlığı nedeniyle Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında kadroya alınmayan Soner ile Sivasspors karşılaşmasında kadroda olmayan, Fenerbahçe maçında da yedek oturan Serkan Balcı, iki maç aradan sonra ilk 11’e dönüş yaptı. Volkan Şen de sakatlığının geçmesi üzerine 2 maç aradan sonra kendine kadroda yer buldu.

NEŞET ERTAŞ PARÇALARI ÇALINDI

Trabzonspor–Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde stad hoparlörlerinden geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü halk şairi Neşet Ertaş’ın sevilen eserleri çalındı.

MERSİN İDMANYURDU’NDA ESKİ DOSTLAR

Mersin İdmanyurdu’nda daha önce Trabzonspor forması giyen oyuncular dikkati çekti. Milan Stepanov ve Mustafa Keçeli, ilk 11’de sahaya çıkarken Ergin Keleş ise yedek kulübesinde oturdu. Eski bordo mavili futbolcular Ömer Aysan, İbrahima Yattara ve Hasan Üçüncü ise kadroda yer almadı.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR SON KEZ

Trabzonspor, bu akşam oynadığı Mersin İdmanyurdu karşısında 3 maçlık cezasını tamamladı. Kadın ve 12 yaş altı bordo mavili taraftarlar, Mersin İdmanyurdu maçına da büyük ilgi gösterirken tribünlerin önemli bölümünü doldurdular. Trabzonspor, cuma akşamı ligin 7’nci haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçında seyircisiyle buluşacak.

Business News