HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Yalan Rüzgarı"nda yeni dalga!

Ankara Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen 28 Şubat Soruşturması kapsamında, İstanbul ve Ankara’dan biri muvazzaf, 2'si emekli general...

Ankara Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen 28 Şubat Soruşturması kapsamında, İstanbul ve Ankara’dan biri muvazzaf, 2'si emekli general 3 asker gözaltına alındı. Gözaltına alınan emekli tümgenerallerden Yücel Özsır, dönemin İstihbarat Başkanı...

SİNCAN'DA TANKLARI YÜRÜTEN KOMUTAN DA ADLİYEDE

28 Şubat soruşturması kapsamında eski Harp Akademileri Komutanı emekli Orgeneral Aslan Güner ve eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Ankara Adliyesi’ne geldi.

Güner ve Ceylanoğlu, soruşturmayı yürüten savcılara ifade verecek.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, Ankara'da emekli Tümgeneral Mehmet Başpınar ile İstanbul'da dönemin istihbarat başkanı emekli Tümgeneral Yücel Özsır ve muvazzaf Albay Mehmet Cumhur Yatıkkaya'nın polis nezaretinde ifadeye getirilmesini talep etti.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI GÖZALTINDA

Gözaltına alınanlar arasında Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ve 28 Şubat dönemi Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Aslan Güner de gözaltına alındı..

Bir kişi hakkında daha gözaltı kararı olduğu bildirildi.

Business News