Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Çok bozuldu, çok kızdı, sinirlerine hakim olamadı!

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki termik santral açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, termik santral tamamen devreye gireceğ...

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki termik santral açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, termik santral tamamen devreye gireceğinde 2 milyar 700 milyon kilovat/saat elektrik katkısı sağlayacağını belirtti ve tesisi kazandıran Turgay Ciner’e ve Ciner grubunun tüm mensuplarına teşekkür etti.

Erdoğan; "Silopili kardeşlerim burada ekmek ve aş sahibi olacak. Dolayısıyla Silopi’ye, Şırnak’a, Cizre’ye sahip çıkın” dedi.

Santralin yerli kömürle çalıştığını ve çevre dostu olduğunu kaydeden Erdoğan, izleyiciler arasından gelen bir eleştiri üzerine şunları söyledi:

“Nankörlük yapma otur. Ekmek bulamazsınız yemeye, ekmek gelir sonra da ekmeği tepersiniz. Şuralarda 800 milyon dolarlık yatırımı buralara kim getirir. Teşekkür edeceğiniz yerde başka şeyler konuşuyorsunuz. Bu ülkede taş üstüne taş koyana teşekkür ederiz. Terör var diye kimsenin gelmediği yere 800 milyon dolarlık yatırım geliyor, siz teşekkür edip el üstünde tutacaksınız, başka şey konuşuyorsunuz.”

SON YAZIDAN