Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Devrim Stadı'na 'Viva Chavez!' yazılacak

ODTÜ'lü öğrenciler bu kez hayatını kaybeden Venezuela'nın devrimci lideri Hugo Chavez için Devrim Stadı'nda toplanıyor. Öğre...

ODTÜ'lü öğrenciler bu kez hayatını kaybeden Venezuela'nın devrimci lideri Hugo Chavez için Devrim Stadı'nda toplanıyor. Öğrenciler stada mumlarla 'Viva Chavez!' yazacak.
ODTÜ Sosyalist Düşünce Topluluğu Üniversite Kongresi kapsamında bu akşam RedHack'in belgeseli 'RED!'in gösterimini yapacak. Film gösterimine filmin yönetmeni Mustafa Kenan Aybastı da katılarak öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşiye Redhack de internet üzerinden yapılacak bağlantıyla katılacak.
Film gösterimi etkinliğini daha önce planlayan öğrenciler önceki gün yaşamını kaybeden Venezuela'nın devrimci lideri Hugo Chavez'i de unutmadılar. Bu akşam ODTÜ'de İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi'nde gerçekleşecek etkinliğin ardından öğrenciler okulun simgesi Devrim Stadı'na gidecek. Öğrenciler stada mumlarla 'Viva Chavez!' yazarak hayatını kaybeden Hugo Chavez'i anacak ve devrimci liderini yitiren Venezuela halkına selam yollayacak.

SON YAZIDAN