Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Fernando Muslera antrenman öncesi...

Sabah antrenmanında basın mensuplarının karşısına çıkan Uruguaylı kaleci başta transfer olmak üzere önemli açıklamalarda bulundu. İşte M...

Sabah antrenmanında basın mensuplarının karşısına çıkan Uruguaylı kaleci başta transfer olmak üzere önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Muslera'nın açıklamaları:

"Tabi ki bazı durumlarda farklı stoperlele oynuyoruz. Ama elimizde bulundurduğumuz stoperler gerçekten birbirinden kaliteli. Son olarak Gökhan Zan örneği var. Uzun zamandır oynamıyordu fakat çıktı ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Bu nedenle olumsuz anlamda etkilenmiyorum.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var Galatasaray'da mutluyum. Başka konularla ilgilenmiyorum.

UZAY TAKIMI

Galatasaray hakkında yapılan 'Uzay takımı' benzetmelerini de basının ifadeleri olarak değerlendirirken, 'Sonuçta kulübün amacı iyi transferler yapıp, iyi bir ekip kurmak. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Fakat bu tip uzay takımı gibi benzetmelere kulak asmıyoruz. Bunlar basının ifadesi. Bugün futbol zor şartlarda oynanıyor ve Türkiye ligi de çok kaliteli. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz' şeklimde konuştu.

'KADIKÖY'E ŞAMPİYON GİTMEK İSTERİZ'

Ligin 33. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç hatırlatılan Muslera, 'Bunu 2 farklı gözle değerlendirmek lazım. Taraftar gözünden baktığımızda bizden yine orada şampiyonluk kazanmamız beklenebilir ancak biz futbolcular için oraya birkaç hafta öncesinden şampiyonluğu garantileyip gitmek çok daha güzel ve hayırlı olacaktır."

SON YAZIDAN