Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

İsrail suçüstü yakalandı!

İsrail'in Suriye'ye yerleştirildiği casusluk sistemleri ile ülkeyi izlediği ortaya çıktı. İsrail'in Suriye'de ...

İsrail'in Suriye'ye yerleştirildiği casusluk sistemleri ile ülkeyi izlediği ortaya çıktı.
İsrail'in Suriye'de kritik hedefleri izlemek üzere Suriye sahillerine yerleştirdiği casusuluk sistemleri ortaya çıkarıldı.
Suriye resmi Haber Ajansı SANA'nın haberine göre, bugün basın mensuplarına açıklamada bulunan resmi bir kaynak geçtiğimiz Cuma günü Suriye sahillerinde ortaya çıkarılan İsrailli casusluk sisteminin tamamen bölgenin doğa yapısına uygun bir şekilde kamufle edilerek yerleştirilmiş olduğunu açıkladı.
Sistemin kameralar, vericiler, transformatörler, piller ve tüm bunları bir birlerine bağlayan kablolardan oluştuğunu söyleyen kaynak, sistemin uydulara bağlı vericiler aracılığı ile hızlı görüntüler aktaracak kameralarıyla “hassas bir hedefe” yönelik olduğunu ifade etti.
Cihazların Rus donanmasının da bulunduğu Tartus sahilinde ele geçirildiği iddia ediliyor.
“İsrailli casusluk sisteminin böyle bir zamanda ortaya çıkarılmasının, siyonist düşmanın bu süreç içinde Suriye'de cereyan eden olaylardaki rolüne ilişkin önemli bir gösterge teşkil ettiğine” dikkat çeken kaynak, casusluk sisteminden elde edilen bilgilerin İsrail’in yanı sıra yurtiçindeki silahlı terör gruplarına faydalı oluğunun altını çizdi.
İşte Suriye basınına yansıyan casusluk sisteminin o görüntüleri:
israil-casusuluk1.jpg

israil-casusuluk2.jpg
israil-casusuluk3.jpg
israil-casusuluk4.jpg
israil-casusuluk5.jpg (soL- Dış Haberler)

SON YAZIDAN