HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

KESK içinden Özgen'e tepki var!

Lami Özgen, http://firatnews.com/news/guncel/kesk-başkani-in perspektifini onemsiyoruz.htm adresinde yayınlanan açıklamasında A.Öcalan...

Lami Özgen,http://firatnews.com/news/guncel/kesk-başkani-in perspektifini onemsiyoruz.htm adresinde yayınlanan açıklamasında A.Öcalan'la yapılan görüşmeleri destekliyor, ''Parlamento resmi olarak bazı kararlar almak suretiyle bu sürecin yürütülmesinde rol oynamalıdır,'' diyor.
KESK'e bağlı ESM Bursa Şubesi de 25 Mart 2013 günü yaptığı basın açıklamasında, Lami Özgen'i çok sert bir dille eleştirdi.
KESK emperyalzime karşı mıdır, değilmidir?
Emperyalizme birkaç açıklamayla karşı olunmaz. Türkiye halkının en büyük düşmanı emperyalizmdir.
AKP'yi yaratan,iktidara getiren,destekleyen,iktidarda tutan, ona istediklerini yaptıran güç, ABD ve AB emperyalizmidir.
KESK emperyalizme karşıysa, buğün emperyalizmle nasıl aynı safa düştüğünü sorgulamak zorundadır. KESK eğer emperyalizme karşıysa,emperyalizmin tezgahladığı bir oyunu nasıl destekler? Emperyalizmin oyunu nedir?
Türkiye halkını veya Türk milletini oluşturan unsurların etnik temelde ve inanç temelinde ayrıştırmak, birbirine kırdırmak, Türkiye'yi kan gölüne döndürmek
ABD emperyalizminin, AKP'nin ve PKK'nin buğünkü politikalarının özeti, A.Öcalan'ın 21 Mart 2013 tarihli mektubudur.
KESK Genel Başkanı Lami Özgen, Fırat Haber Ajansı'nın sitesinde yer alan açıklamasıyla emperyalistlerin ve AKP'nin tezgahladığı ve desteklediği bu oyunu onaylamaktadır.
Ziya Paşa'nın ünlü bir beyiti vardır: ''Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz/ Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.''
KESK'in bu tavrı,emperyalizmin işbirlikçiliğidir.Emperyalistlerin politikalarıyla aynı çizgiye düşmek, KESK'in tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.
(......) 30 mART 2013

Business News