Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

'Kimseden korkmuyoruz!' dedi?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, İspanya'nın AS Gazetesi'ne Real Madrid maçı ile ilgili bir röportaj verdi. İşte o röpo...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, İspanya'nın AS Gazetesi'ne Real Madrid maçı ile ilgili bir röportaj verdi. İşte o röportaj:

Çarşamba günü Jose Mourinho ile taktiksel bir düello yapacaksınız. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yaşadığı başarılara bakarsanız Mourinho'nun ne kadar iyi bir taktik ustası olduğunu anlarsınız. Ona çok saygı duyuyorum. Ayrıca kişilik olarak da çok farklı biri. Bazı insanlar sizi tam olarak anlamaz, bazıları ise biraz anlar. Biz Mourinho ile anlaşabiliyoruz ve o benim arkadaşım.

Real Madrid ile eşleştiğiniz için ne düşünüyorsunuz?

Bizim için zor bir kura. Real Madrid dünyadaki en iyi takımlardan birisi. Geçen yıl lig şampiyonluğu kazandılar. Çok hızlı ve etkili yollarla atağa kalkıyorlar. Çok önemli oyunculara sahipler. Onları takdir ediyorum. Ancak mümkün olursa saygı duyulması gereken bir takım olduğumuzu da isptalayacağız.

Madrid'e karşı oyun planınız nasıl olacak?

Hem atağı hem de defansı iyi yapmalıyız. Tebii ki Real Madrid'e karşı çok daha odaklanmanız gerekiyor. Saygı duyulacak ve çok tehlikeli bir takıma karşı oynayacğız. Bizim için zorlu bir yolculuk olacak, fakat ben oyuncularıma güveniyoeum. Bu tür maçlarda iyi bir reaksiyon gösteriyorlar. Buradan evimize iyi bir sonuçla dönmeliyiz. Biz cesur bir takımız ve hiçbir takımdan korkmuyoruz...

SON YAZIDAN