Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

"Kutsal Türk Cehennemi!"

MARCA'nın internet sitesinde Javier Estepa imzasıyla yayınlanan analizde Galatasaray'ı tanımlamak için "Kutsal Türk Cehenne...

MARCA'nın internet sitesinde Javier Estepa imzasıyla yayınlanan analizde Galatasaray'ı tanımlamak için "Kutsal Türk Cehennemi" ibaresi kullanılırken, teknik direktör Fatih Terim'in de bundan sonraki turlarda işlerinin zor olduğunun farkında olduğu belirtildi.

Estapa'nın yaptığı bu analizde son 8'e kalan takımlar arasında en zayıf kadroya sahip gibi gözüken takımın Galasataray olduğuna işaret edilse de özellikle kış transfer döneminde yapılan transferlerle takımın adeta kimlik değiştirdiğinden bahsedildi.

İKİ HARİKA PARTNER
İşte marca.com'da yayınlanan analiz'in devamı:

Defans hattında Eboue ve Riera gibi oyuncular Fatih Terim'in kadrosuna derinlik kazandırırken Wesley Sneijder'in takıma katılmasıyla da Galatasaray'ın 'kazanma' şansı daha da arttı. Hollandalı oyuncu gerçek bir yıldız gibi oynuyor son dönemde. Eski bir Real'li olan Hamit Altıntop da eski günlerine dönmüş gibi görünüyor.

Kış döneminde yapılan Didier Drogba transferi gözleri Galatasaray'ın üzerne çevirdi. Fildişili yıldızın Galatasaray'da iki harika partneri var forvet hatında: Burak Yılmaz ve Umut Bulut

Şimdi Galatasaray, bu başarısını ilerletmek ve Şampiyonlar Ligi'nde daha ileri gitmek istiyor. Çok zorlu rakipleri var belki ama onların adı Galatasaray!

ARAPÇA MÜZİK EŞLİĞİNDE...
MARCA'nın bu analizinde dikkat çeken önemli unsurlardan biri de Galatasaray'ı tanıtan video için yapılan müzik seçimi oldu. İspanyol basın organı, sarı Kırmızılı takımın maçlarından bazı kesitlerin yayınlandığı videonun arka planında Arapça bir şarkı kullandı.

SON YAZIDAN