Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

Ötekilerin Postası var!

Açlık grevleri sırasında sosyal medyada karşılaştığımız Ötekilerin Postası artık otekilerinpostasi.org internet adrsinde! “Yurttaşların...

Açlık grevleri sırasında sosyal medyada karşılaştığımız Ötekilerin Postası artık otekilerinpostasi.org internet adrsinde!
“Yurttaşların hızlı ve sansürsüz haber alması için patron, sermaye ve holdinglere ihtiyacı yok” diyen Ötekilerin Postası, yayın hayatına Facebook’ta “Açlık Grevi Postası” olarak başladı. 12 Eylül 2012′de başlayan açlık grevleri sürecinde, grevdekilerin durumuna ilişkin anlık gelişmeleri aktararak halkın haber alma hakkını savunan posta, 18 Kasım 2012′de açlık grevlerinin sona ermesiyle birlikte Ötekilerin Postası olarak yayın hayatına devam etti. Tecrit altındaki mahpusların hayati durumunu ailelerine ve yakınlarına aktarmak mahpusların ve açlık grevindekilerin seslerini duyurmak için başlayan bir girişim eşine az rastlanan bir medya faaliyeti.
Facebook ve Twitter’da “öteki” olarak adlandırdıkları sosyalistlerin, kadınların, Kürtlerin, eşcinsellerin seslerini duyuran Ötekilerin Postası, artık otekilerinsesi.org internet sitesinde yayın hayatını büyüterek sürdürecek.
Gönüllü muhabirlerle, yurttaş gazetecilik ve kolektif habercilik ile halkın doğru haberlere ulaşmasını sağlayarak sansüre meydan okuyan Ötekilerin Postası, sosyal medya üzerindeki paylaşımlarını da sürdürüyor.

SON YAZIDAN