Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

EMEK/SINIF/HALK

'Kızınız daha kadın olmadan 8 Mart'a katılmış'

Hacettepe ve Ankara Üniversiteleri son günlerde artan polis saldırısıyla susturulmaya çalışılırken ailelerde polis tarafından evler ara...

Hacettepe ve Ankara Üniversiteleri son günlerde artan polis saldırısıyla susturulmaya çalışılırken ailelerde polis tarafından evler aranarak telefonlarla tehdit ediliyor.
Hacettepe ve Ankara Üniversitesi'nde yaşanan polis saldırılarının ardından, şimdi de öğrenci aileleri aranarak tehdit ediliyor.
Muhalefet.org'da yer alan habere göre, daha önce Gençlik Kamplarına katılan gençlerin evlerini arayarak çeşitli tehditlerde bulunan polis şimdi de öğrencilerin evlerini arayarak tehditlerine devam ediyor.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Gençlik Muhalefeti üyesi bir kadın öğrencinin evine gelen telefonla ailesi tehdit edildi.
Evi arayan polis “çocuğunuz siyasetle uğraşmasın” uyarısı yapıldıktan sonra “Çocuğunuz DHKP-C üyesi, illegal faaliyetlere karışmış durumda" diyerek yalan ve çarpıtmalara devam etti.
Aynı polisin telefonda aileye söylediği "Bakın kızınız daha kadın olmadan 8 Mart eylemlerine de katılmaya başladı” sözü ile de "kız mıdır kadın mıdır" sözlerinin sahibi Başbakan Tayyip Erdoğan'ın izinde olduğunu gösterdi.

SON YAZIDAN