Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

"Bokyedibaşı" Cumhuriyeti...

Eski Beşiktaşlı futbolcu Sergen Yalçın, Mersin İdmanyurdu maçında tribüne gönderilen Fatih Terim'e destek çıktı... Sergen Yalçın, H...

Eski Beşiktaşlı futbolcu Sergen Yalçın, Mersin İdmanyurdu maçında tribüne gönderilen Fatih Terim'e destek çıktı...

Sergen Yalçın, Habertürk gazetesinde bugün yayınlanan köşe yazısında deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sergen Yalçın'ın Habertürk gazetesinde yayınlanan yazısından bazı önemli bölümler:

"...Egoları şişik bir 4. hakem çıkıyor, çocuk azarlar gibi "Otur, kalkma" diyebiliyor. Fatih Terim bu muameleye maruz kalmışsa, ne derse haklıdır benim gözümde... Ya Süleyman Abay'a ne demeli?.. Hakemler, oyuncu ve teknik direktörleri sahada tutmak için mi, atmak için mi varlar? Artık Terim'i tribüne göndermeyi marifet görmeye başladılar. Fatih Hoca'yı tanıyorum. Eğer "Bir şey yapmadım" diyorsa, yapmamıştır. "Süleyman Abay, daha önce 4. hakemken kafayı takmıştı" diyor.

Kesin art niyet vardı. Ondan sonraki taşkınlık ise bir birikimin patlaması. Terim daralmış. Kolay değil, üstüne bir de olmadık bir şeyden yine tribüne gönderilince çılgına döndü.

HAKEMLER ÇOK KOMPLEKSLİ
Terim bu kadar basit atılmamalıydı. Hakemlerin çoğu kompleksli. Mersin maçını Cüneyt Çakır yönetse, bire bir konuşur, çözerdi. Ama hakemler, Terim'i tribüne göndermekle büyük bir iş yaptıklarını sanıyor. Çünkü bir hafta konuşuluyorlar. MHK da ödüllendirir gibi maç verdiğine göre, korkulacak bir şey yok!

Hiç yorum yok