Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Harç bitti yapı paydos

Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında deplasmanda G.Birliği'nin konuğu olan F.Bahçe, rakibine 2-0 mağlup olarak lider G.Saray'...

Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında deplasmanda G.Birliği'nin konuğu olan F.Bahçe, rakibine 2-0 mağlup olarak lider G.Saray'ın 7 puan gerisine düştü.

Son üç maçtır beğenilmeyen F.Bahçe’nin futbolu Ankara deplasmanında kabusa dönüştü. Sonuca dayalı düzen 2-0’lık mağlubiyetle patlamış oldu. Artık G.Saray’ın 7 puan gerisindesin; geçmiş olsun! Kocaman, Benfica maçını düşündü, Sow’u riske etmek istemedi, Salih’i Topal’a tercih etti. İki golde kanattan geldi, bu goller yenmez. Sanki 3 kupa bize ağır geldi, birinden feragat edelim der gibiydiler. Bu yoğun maç temposuna dayanabilmek bile başarıydı. G.Birliği aklıyla oynadı ve Ramazan’la geçit vermedi. Zaten Ramazan yerse ancak yılın golünü (Stoch) yerdi.

5’te Azofeifa korneri kullandı, kavisli ortaya Aykut iyi yükselip kafayı vurdu: 1-0. 13’te F.Bahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Caner çalımın ardından önünü boşaltıp vurdu, Ramazan kurtardı. 35’de Kuyt sert vurdu, Ramazan bacaklarının arasından topu kaçırdı, ancak çabuk dönüp topun hakimi oldu. 39’da Salih güzel sıyrıldı ama vuruşu zayıf kaldı. 41’de Gençler farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Tomiç orta yaptı, Vleminckx kafayı vurdu: 2-0.

Kocaman, 57’de Sow ve Topuz’u sahaya sürerek son kozlarını oynadı. 59’da Topuz vurdu, aut. 66’da Vleminckx yine kafayı vurdu, bu kez aut. 78’de Kuyt’ın indirdiği topu Sow tamamlamak istedi, ancak Ramazan bir kez daha geçit vermedi. 83’te Salih’in ortasına Sow kafayı vurdu, aut.

Bu mağlubiyet F.Bahçe’yi nasıl etkiler bilinmez ama hemen Benfica maçına odaklanmak zorundalar.