Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Murat İzol’un cesedi, başında kurşun iziyle bulundu

Diyarbakır’da polisin açtığı ateş sonucu Dicle Nehri’ne atladığı iddia edilen ve 12 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki Murat İzol’un ...

Diyarbakır’da polisin açtığı ateş sonucu Dicle Nehri’ne atladığı iddia edilen ve 12 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki Murat İzol’un cesedi Ongözlü Köprü’de bulundu.
ANF'nin haberine göre Diyarbakır’ın Fiskaya Mahallesi’nde polisin açtığı ateş sonucu Dicle Nehri’ne atladığı iddia edilen 19 yaşındaki Murat İzol’un cesedi Ongözlü Köprü’de bulundu.
28 Mart günü Amed’in Fiskaya Mahallesi’nde polisin ateş açması sonucu Dicle Nehri’ne atladığı iddia edilen Murat İzol adlı liseli genç bir haftadır yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.
Diyarbakır Ongözlü Köprü tarafında yoldan geçenler tarafından Dicle Nehri’nde su üzerine çıkmış bir ceset bulundu. Cesedin kıyıya çıkarılarak polise haber verildi. Cenazeyi gören görgü tanıkları cenazenin genç birine ait olduğunu ve kafasında kurşun izi olduğunu belirtti.
Kafasında kurşun izi olduğu belirtilen cesedin polisin kovalaması sonucu kendisini Dicle Nehri'ne attığı iddia edilen ve 12 gündür haber alınmayan Murat İzol'a ait olduğu belirtildi.
Olayın duyulması üzerine Fiskaya semtinde bir polis ile bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra polisin kovalaması sonucu kendisini Dicle Nehri'ne attığı iddia edilen ve 12 gündür haber alınmayan 19 yaşındaki lise öğrencisi Murat İzol'un yakınları ve arkadaşları da bölgeye geldi.
BDP Diyarbakır Milletvekilli Emine Ayna ve beraberindeki BDP'liler de olay yerine gelirken, İzol'un bir yakını cenazeyi gördüğünü ve İzol'a ait olduğunu söyledi.
Cenaze hala olay yerinde tutuluyor.

Hiç yorum yok