Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

SİLİVRİTV’DEN BİR İLK DAHA (video)

Ersin Özalp ve ekibi Bizim Silivri Gazetesi, www.bizimsilivri.com internet haber sitesinden sonra şimdide www.silivritv.com ‘da hazı...

Ersin Özalp ve ekibi Bizim Silivri Gazetesi, www.bizimsilivri.com internet haber sitesinden sonra şimdide www.silivritv.com ‘da hazırlanan program ve canlı yayınlarla Silivri’nin gündemini yaratmaya devam ediyor.
Silivri’nin ilk ve tek İnternet Televizyonu SilivriTV yine bir ilki gerçekleştirdi.

Silivri Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ersin Özalp’in hazırlayıp ve sunduğu haber ve tartışma programı “Herşeye Dair” www.silivritv.com ‘da 12 Nisan Cuma Günü yayına başladı.
"HERŞEYE DAİR" HABER VE TARTIŞMA İLK PROGRAMININ 1. BÖLÜMÜNÜ İZLEYİN
"HERŞEYE DAİR" HABER VE TARTIŞMA İLK PROGRAMININ 2. BÖLÜMÜNÜ İZLEYİN
"HERŞEYE DAİR" HABER VE TARTIŞMA İLK PROGRAMININ 3. BÖLÜMÜNÜ İZLEYİN
Programın başında bir açılış konuşması yapan Silivri Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ersin Özalp "SilivriTV'nin yanı sıra, Silivri Medya Grubunda yayın yapan diğer basılı ve görsel yayınların hangi ilkeler doğrultusunda çalıştığı konusunda oldukça sert ve iddialı görüş bildirdi.   
PROGRAM SONRASINDA YOĞUN TEŞEKKÜR TELEFONLARI GELDİ
Silivri Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ersin Özalp, programın yayınlanmasının ardından kendilerini telefonla arayan ve bizzat SilivriTV Binasına gelerek tebrik eden Silivrideki siyasilerin, Silivri'nin bazı kamu idarecilerinin ve dostlarının tebriklerini kabul etti.
ÖZALP'TEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
Özalp "Programın bu kadar güzel tepkiler almasını bekliyorduk. Artık Silivri'de gerçekler birer birer, herkesin gözü önünde, önündeki bilgisayarda, tabletinde, Cep telefonunda ve SmartTV'sinde gündeme gelecek. Hiç bir şey gizli kalmayacak. Bizi telefonla arayan, bizzat ofisimize kadar gelen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz Silivri için gereken neyse onu yapmaktan kaçmadık, kaçmayacağız. Her zaman olduğu gibi gereken ne ise cesaretle, kimseden çekinmeden yapmaya devam edeceğiz" dedi. 
HEŞEYE DAİR'DE NELER KONUŞULDU?
İlk olarak 12 Nisan Cuma günü saat 14.00’de yayınlanan programın sürekli konukları Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Lütfü Ertürk ile Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Hayri Günel oldu.
12 Nisan Cuma günü saat 14.00’de yayınlanan program da Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Lütfü Ertürk Suna Göçengil için ne dedi?
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Lütfü Ertürk, Yılmaz Kandemir’in Özcan Işıklarla süren ve 1 yılı aşan adeta siyasi savaşını yorumladı.
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Hayri Günel 8 Nisan’da izlediği Ergenekon duruşması ve Ergenekon davaları için ne görüş belirtti?
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Lütfü Ertürk Özcan Işıklar’ı neye benzetti?
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Hayri Günel Silivri Okullarında yaşanan ve sürekli artan aidat taleplerinin neden yasal olmadığını anlattı.
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Lütfü Ertürk Metin Karakaş’ın muhalefetini ve yaptıklarını anlattı.
Gazeteci ve Bizim Silivri Gazetesi Köşe Yazarı Hayri Günel Selimpaşa Polikliniklerinin kapatma kararını alan muhatabının kim olduğunu araştırdı.
Hepsi ve daha fazlası 12 Nisan Cuma günü saat 14.00’de Ersin Özalp’in hazırlayıp sunduğu ve www.silivritv.com “Herşeye Dair” adlı haber ve tartışma programında konuşuldu.
Gündemden uzak kalmak istemiyorsanız www.silivritv.com ‘da yayın yapan SilivriTV’yi izlemeyi ihmal etmeyin
SilivriTV Artık Onu Tüm Silivri İzliyor.
www.silivritv.com ‘u internet üzerinden bilgisayarınızda, tabletinizde, cep telefonunuzda, evinizde ve işyerinizde SmartTV üzerinden izleyebilirsiniz.