Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

TKP 'akil insan' protestolarında yer almıyor

Türkiye Komünist Partisi bir açıklama yaparak, bazı yayınlarda TKP'lilerin "akil insanlara" yönelik protestolarda yer ald...

Türkiye Komünist Partisi bir açıklama yaparak, bazı yayınlarda TKP'lilerin "akil insanlara" yönelik protestolarda yer aldığının ısrarla yazıldığını ve bu haberlerin doğru olmadığını duyurdu.
Bazı yayın organlarının "akil insan" protestosu haberlerinde gerçek dışı bir şekilde TKP'nin adını geçirmesine ilişkin TKP'den bir açıklama geldi.

Türkiye Komünist Partisi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
Son günlerde bazı yayın organları, ısrarlı bir biçimde Türkiye Komünist Partililerin "akil insanlara" dönük protestolarda yer aldığı iddiasına haberlerinde yer vermektedir. Her defasında ilgili yayın kuruluşunu iddianın "yanlış" olduğu konusunda uyarmamıza karşın, bu yanlışlıklar sürmektedir.
Türkiye Komünist Partisi'nin AKP'nin kamuoyu oluşturmak için belirlediği "akil insanlar"a ilişkin değerlendirme ve tutumu bellidir. Bununla birlikte partimizin gündeminde akil insanları protesto etmek diye bir gündem hiç olmamıştır, yakın bir gelecekte olmayacaktır da.
Yayın kuruluşlarını haber hazırlarken daha özenli olmaya, siyasi oluşumları birbirleriyle karıştırmamak için biraz daha çaba harcamaya çağırıyoruz.
Türkiye Komünist Partisi
Genel Merkez