Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

UEFA N'oluyor?

Salı akşamki maçlarda Bayern Münih Juventus'la, Paris Saint Germain de Barcelona'yla karşılaşırken dün akşam da Galatasaray Real...

Salı akşamki maçlarda Bayern Münih Juventus'la, Paris Saint Germain de Barcelona'yla karşılaşırken dün akşam da Galatasaray Real Madrid deplasmanında boy gösterdi, Malaga da Borussia Dortmund'la karşı karşıya geldi.

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde bir numaralı futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek final maçlarının ikisine ise fahiş hakem hataları damgasını vurdu.

Parc des Princes'te oynanan ve 2-2 sona eren Paris Saint Germain-Barcelona maçında ev sahibi ekibin Zlatan Ibrahimovic'le bulduğu ilk goldeki neredeyse iki metrelik ofsaytı süzemeyen hakemler, Barcelona cephesinin büyük tepkisini çekti. Katalan ekibi ayrıca Mascherano ve Alba saha kenarında tedavi görürken oyunu başlatması sebebiyle maçın Alman hakemi Wolfgang Stark'ı da UEFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

DÜN GECEKİ KURBAN GALATASARAY
Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci hakem skandalı ise dün gece Santiago Bernabeu'da yaşandı. Real Madrid'e 3-0 mağlup olan Galatasaray'ın 2 net penaltısını çalmayan Norveçli hakem Svein Moen, ev sahibi ekibin üçüncü golünden önce de 'olmayan' bir faulü vererek adeta golün asistini yapmış oldu.

İki gece üst üste yaşanan bu hakem 'rezalet'lerinden sonra oklar UEFA'ya çevrlirken özellikle başkan Michel Platini'nin Fransız olmasından dolayı PSG'nin UEFA tarafından 'kollandığı' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Hiç yorum yok