Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Akit yazarından iğrenç 1 Mayıs tweetleri, mide kaldırmaz

Akit yazarı Serdar Arseven, 1 Mayıs ile ilgili attığı tweetler ile mide bulandırdı. Polis şiddetinin damga vurduğu Taksim 1 Ma...

Akit yazarı Serdar Arseven, 1 Mayıs ile ilgili attığı tweetler ile mide bulandırdı.
Polis şiddetinin damga vurduğu Taksim 1 Mayıs'ında gericiler de iğrenç propagandalarına devam ettiler. Akit yazarı Serdar Arseven'in Twitter'da 1 Mayıs'ta polis şiddetine maruz kalanlar için kullandığı mide bulandırıcı ifadeler, çalıştığı gazeteyi düşününce kimseyi şaşırtmadı
"Polis bu itlere cop sokunca suçlu oluyor!"
Yurt'un haberine göre "Polis kendisine taş fırlatan itlere copu soktu mu suçlu oluyor sonra.. Ergenekon İt’i deyince Taksim’dekiler havlıyor!.. Niye ki?" diyen Arseven, 1 Mayıs'a katılan kadınlara yönelik akıllara ziyan ifadeler kullandı. "Kadın kolları da terzi dükkanına dalmış erkeeek erkeeek diye kudurmuş bunlar.." diyen Akit yazarı "Bu Ergenekon itlerini itlaf etmek şart..." mesajıyla adeta katliam çağrısı yaptı.
bjlszruciaisgy4_jpg_large.jpg
Arseven iğrençlik yaparken gencecik bir kız ölümün pençesinde
1 Mayıs kutlamaları için Tarlabaşı’ndan Taksim’e çıkmak isterken polisin attığı gaz kapsülünün kafasına isabet etmesi sonucu yaralanan Dilan Alp'in durumu ise kritik.
Dilan'ın babası Ali Ekber Alp kızının durumunun kafatasındaki kırık nedeniyle halen kritik olduğunu ve bekleyişlerinin devam ettiğini söyledi.