Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

BU KAZA, NASIL KAZA?

CHP liderinin basın danışmanı bugün Kılıçdaroğlu`nun geçirdiği kazayla ilgili olarak çok tartışılacak bir iddia ortaya attı. ...

CHP liderinin basın danışmanı bugün Kılıçdaroğlu`nun geçirdiği kazayla ilgili olarak çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün geçirdiği kaza sonrası Basın Danışmanı Veli Özdemir'den çarpıcı bir açıklama geldi.

SUSURLUK GİBİ KAZA

Özdemir, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar’da geçirdiği kaza ile ilgili olarak, “Bu kaza Susurluk gibi şüpheli bir kaza. Sanki yol bilinçli olarak kesiliyor. Bu kaza, normal, sıradan, üstü örtülecek bir kaza değildir” açıklamasında bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcıları, Adnan Keskin ve Yakup Akkaya’nın bulunduğu aracın kaza geçirmesinin üzerine CHP’li Özdemir şunları söyledi:

“Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu Burdur’da sanayici ve iş adamları ile yaptığı toplantının ardından saat 15.00’te bir randevusuna yetişmek üzere makam aracı ile Ankara’ya hareket etti. Genel Başkan’ın gideceği güzergah daha önceden planlı ve programlı olduğu için biliniyordu. Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi yakınlarında tali yoldan iki araç önüne çıkıyor. Bu arada yolda şap makinesi duruyor. Genel Başkanımızın makam aracının şoförü olan Cahit Yetişir’in korna ve siren çalması, selektör ile uyarmasına rağmen yola çıkan iki araç pozisyonunu bozmuyor."

ŞOFÖRLER KAÇIYOR

Hatta makam aracına bakıyorlar. Makam aracı 20 metrelik bir frenden sonra araçlardan birinin arkasına çarparak yolun karşısına geçmeyi başarıyor. Ancak bu sırada şap makinesi makam aracının üzerine doğru hareket ediyor. Yola çıkan iki aracın şoförleri kaçıyor. Genel Başkanımızın yakın korumaları kaza duruma hakim oluyorlar. Kaçan araç sürücülerini silahla uyararak 1’i yakalıyorlar. Kaçan sürücülerden 2’si de ehliyetsiz. Birinin hakkında da emniyetten alınan bilgiye göre, arama var. Ayrıca, kaçan kişilerden birinin yerine başka bir şahısın gösterilmeye çalışıldığını öğrendik.”

SUSURLUK GİBİ ŞÜPHELİ 

“Bu kaza Susurluk gibi şüpheli bir kaza. Sanki yol bilinçli olarak kesiliyor. Yine şap aracının arada olması rastlantı değil. Bu kaza, normal, sıradan, üstü örtülecek bir kaza değildir”  - İnternethaber-