Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Dilan'ı yaralayan polis şimdi de avukatı Alkaç'ı hedef aldı

1 Mayıs'ta polisin gaz bombasıyla başından ağır yaraladığı Dilan Alp'in avukatı Umut Alkaç ile ilgili karalama kampanyası başlat...

1 Mayıs'ta polisin gaz bombasıyla başından ağır yaraladığı Dilan Alp'in avukatı Umut Alkaç ile ilgili karalama kampanyası başlatıldı.

Dilan Alp'i “marjinal” ilan eden polis bu kez de Dilan Alp'in avukatını hedef aldı. 1 Mayıs'ta elinde sapanla polise taş atan bir kişinin görüntülerini yandaş basına servis eden polis, görüntüdeki kişinin Alkaç olduğunu iddia etti. Alp ailesinin avukatı Umut Alkaç, yayınlanan görüntüleri izlediğini ve komik bulduğunu söyledi. Dilan'ın avukatı olduğunu herkesin bildiğini belirten Alkaç, bu şekilde oluşturulan spekülasyonlarla davaya etki edilmeye çalışıldığını ifade etti. Alp ailesine kamuoyunda desteğin büyük olması nedeniyle aile ve ailenin avukatları hakkında karalama kampanyası yürütülmeye çalışıldığını belirterek, yakında kendisi ile ilgili bir soruşturma başlatılabileceğine işaret etti. Alkaç, sorumlular hakkında da suç duyurusunda bulunacağını söyledi.