Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

KAYMAKAM MI? DEREBEYİ Mİ?

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, bir arkadaşının kızına ehliyetsiz otomobil kullanmaktan dolayı ceza yazan iki polis memurunun görev ye...

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, bir arkadaşının kızına ehliyetsiz otomobil kullanmaktan dolayı ceza yazan iki polis memurunun görev yerlerini değiştirdi.

TÜMSİAD Gebze Şubesi’nde genel sekreter olarak görev yapan Ahmet Özbilek’in Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde zihinsel engelliler sınıf öğretmeni olan kızı Huriye Özbilek, ehliyetsiz olarak otomobil kullanırken trafik ekiplerine yakalandı. Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri tarafından ehliyetsiz araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan Huriye Özçelik, durumu babasına haber verdi. Hemen kızının olduğu yere gelen baba Ahmet Özbilek, polislerle tartıştıktan sonra arkadaşı olan Kaymakam Salih Karabulut’u arayarak, kızına ceza yazan polisleri şikayet etti.

Kaymakam Karabulut tarafından kaymakamlığa çağırılan polis memurları Arif Congur ve Muhammet Kızıltunç, önce hakarete maruz kaldılar, ardından da geçtiğimiz gün görev yaptıkları trafik amirliği bünyesinden alınarak, korumalar amirliğine verildiler. Hiçbir suçları olmamasına rağmen sadece ehliyetsiz bir sürücüye yasalar doğrultusunda ceza yazmalarından dolayı başlarına gelmeyen kalmayan polis memurları, şimdilerde Gebze Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutmaya başladılar.