Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Maçlarını tamamladı ve gitti

Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Mersin evinde Gaziantep'i konuk etti. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadeleyi konu...

Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Mersin evinde Gaziantep'i konuk etti. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 2-1 kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan G.Antep 27. dakikada Turgut Doğan Şahin ile 1-0 öne geçti. Mersin İdman Yurdu yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken bu kez 30. dakikada Cenk Tosun ağları havalandırdı ve takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmadı ve konuk ekip soyunma odasına 2-0 önde girdi

İkinci yarı daha arzulu ve istekli başlayan ev sahini aradığı golü 72. dakikada Ben Yahia ile buldu ve skoru 2-1 getirdi.

Maçta başka gol olmayınca ev sahibi Süper Lig'e veda etti. G.Antep ise puanını 46'ya yükselterek sezonu kapattı


3. dakikada Lawal’ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Ben Yahia’nın şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

7. dakikada ev sahibi takımın kazandığı serbest vuruşu kullanan Nobre’nin şutunda, top kaleci Mahmut’ta kaldı.

19. dakikada ev sahibi takımın geliştirdiği atakta topla buluşan Eren, pasını Nobre’ye verdi. Bu futbolcunun şutunda, meşin yuvarlak rakip takım oyuncuları tarafından uzaklaştırıldı.

27. dakikada konuk takımın sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Turgut’un plase vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

30. dakikada Gaziantep ekibinin Binya ile geliştirdiği atak sonrası ceza sahası dışında topla buluşan Cenk’in şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti: