Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

O çocuğun sırrı çözüldü

UEFA Avrupa Ligi ’nde zafere ulaşan Chelsea , kupa sevincini doyasıya yaşarken 11 yaşındaki bir çocuk da sahada kutlamaların arasındaydı....

UEFA Avrupa Ligi’nde zafere ulaşan Chelsea, kupa sevincini doyasıya yaşarken 11 yaşındaki bir çocuk da sahada kutlamaların arasındaydı.
Çarşamba akşamı Amsterdam’da oynanan finalde Benfica’yı 2-1 ile geçerek
Herkesin futbolculardan ya da teknik ekipten birinin oğlu sandığı bu gizemli çocuğun aslında Liverpool’da yaşayan bir futbolsever olduğu ortaya çıktı. 11 yaşındaki Louis Kearns güvenliği atlatarak bitiş düdüğüyle beraber sahaya girdi ve Fernando Torres ve Rafael Benitez ile fotoğraf çektirdi. Ardından sahanın içinde olduğunu kimsenin fark etmediğini anlayan genç taraftar, madalyalarını almak için tribüne doğru çıkan Chelsealilerin arasına girdi.
Louis’in maçı televizyondan izleyen annesi Margaret herkes gibi gördüğüne inanamadığını söylerken, “Onu takımla birlikte kupayı almaya giderken gördüğümde ölüyordum. O olduğuna inanamadım. Twitter bir anda karışmıştı. Hâlâ şoktayım” dedi.
İlkokul öğrencisi kupaya o kadar yakındı ki UEFA Başkanı Michel Platini ile fotoğraf bile çektirdi. UEFA yetkilileri Louis’in fark edildikten sonra olaysız bir şekilde ortamdan uzaklaştırıldığını söyledi.