Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

ÖMER ERDOĞAN BIRAKTI...

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan bugün oynanan Eskişehir mücadelesinde jübilesini yaparak aktif futbol hayatına veda etti ÖMER ERDOĞAN HA...

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan bugün oynanan Eskişehir mücadelesinde jübilesini yaparak aktif futbol hayatına veda etti

ÖMER ERDOĞAN HAVALARDA

82'nci dakikada Şener'in yerine oyuna dahil olan Ömer Erdoğan takım arkadaşları tarafından omuzlara alındı ve sonra havalara atıldı. "Teşekkürler büyük kaptan" pankartı açıldıktan sonra Ömer Erdoğan'ın göz yaşlarını tutamadığı gözlendi. Ömer Erdoğan takım ve çocuklarıyla birlikte Teksas Tribününe gelerek taraftarlarla tezahürat yaptırması dikkat çekti. Daha sonra tüm takım omuz omuza vererek sevgi gösterisinde bulundu.

EN BÜYÜK KAPTAN ÖMER ERDOĞAN

Futbol yaşamına Eskişehirspor karşılaşmasıyla noktayı koyan Ömer Erdoğan'a tribünler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Tribünler Ömer Erdoğan'ı tribünlere çağırarak, "Şampiyon kaptan, Bursa seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratlar yaptı.

VEDA KONUŞMASI

Kaptan Ömer Erdoğan, ısındıktan sonra soyunma odasına giderken 2'nci Başkan Recep Bölükbaşı, veda anısı olarak teşekkür plaketi verdi. Taraftarlara veda konuşması yapan Ömer, "Gönül isterdi ki başkanımız İbrahim Yazıcı'da burada olsun. Öyle veda edeyim. Onu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Bursaspor'da 7 yıl oynadım. Bana verdikleri destekle büyük başarılara imza attık. Şimdi teknik direktör olarak Bursaspor'da hizmet vermek istiyorum" deyince tribünlerden, "Ömer Erdoğan hakkını helal et bize" sesleri yükseldi.