HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Tepkiler çığ gibi: "BU VAHŞETİ HAK ETMEDİK!"

Gezi parkında yaşananlar sanatçıları, sporcuları da isyan ettirdi. Birçok ünlü eyleme destek olmak için Gezi parkına gitti, sosyal medy...

Gezi parkında yaşananlar sanatçıları, sporcuları da isyan ettirdi. Birçok ünlü eyleme destek olmak için Gezi parkına gitti, sosyal medyadaki takipçilerine de yeşile sahip çıkmaları için çağrıda bulundu.

AĞAÇ KADAR SAVUNMASIZ İNSANLARA!

Gece Gezi Parkı nöbetçilerine kitap okuyan Okan Bayülgen, eylemi, politikanın dışında, politik olan kesimlerin de destek verdiği bir eylem olarak nitelendirdi.
Bayülgen, "Ağaçları korumak için, ağaçlar kadar savunmasız bir şekilde bir araya gelen insanlar, Gezi Parkı'nda günlerdir süren bir mücadele veriyorlar. Bu, politikanın dışında, politik olan kişilerin de destek verdiği, ama politikasız, bir şehrin sadece kendi topraklarını, kendi ağaçlarını ve kendi temiz havalarını kaptırmamak için verdikleri bir işgal eylemidir; bir sivil itaatsizlik eylemidir ve bu eylem çok saf bir eylemdir. Çok savunmasız bir eylemdir. Bu savunmasız insanların üzerine biber gazı sıkmayın" diye konuştu.
Çok sayıda Ünlü isim Twitter adreslerinden eylemcileri desteklemeye devam ediyor.

İşte o tweetler:

İbrahim Kutluay @Kutluayibo
Taksimi Terör alanına çeviren halkına hayvan gibi muamelesi yapan devletimizi polisimizi kınıyorum...

Business News