Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

TWITTER BU HABERLE ÇALKALANIYOR

Hatay'dan gelen haberlerde bu gece yarısı Suriyelilerin otobüslerle götürüldüğü bilgisi var... Acaba hangi Suriyeliler? MÜLTECİLER...

Hatay'dan gelen haberlerde bu gece yarısı Suriyelilerin otobüslerle götürüldüğü bilgisi var...
Acaba hangi Suriyeliler?

MÜLTECİLER Mİ YOKSA
TERÖRİSTLER Mİ?

NOT: Sevgili arkadaşlar, bu fotoğraf ve bilgileri bana ismini vermek istemediğim bir bayan üyemiz gönderdi.Kendisine, bu haberi doğrulayacak bir kaynak var mı diye sordum.
O da bana, ''twitterda paylaşıyorlar, ben de ordan indirdim. Birisine de ablası telefonda söylemiş, 100 kişilik Suriyeli grup otobüslerle taşınıyormuş, sanırım çok yeni bir haber. Twitterda herşey anlık gelişiyor,istersen yayınlamadan önce yarını bekle, yarın zaten kokusu çıkar...Ama olay yeri ve olayla ilgili her konuya hakim güvenilir bir kaynak olduğunu düşünüyorum..Eğer bi kaç kaynaktan daha doğrularsam yine yazarım'' şeklinde yanıt verdi..

Bilgi kirliliği olmaması için bu haberi yayınlayıp yayınlamamakta kararsız kaldım..Ama bu bilgileri sizlere verdikten sonra yayınlamakta fayda görüyorum..

*
SON DAKİKA BİLGİSİ:
Sevgili arkadaşlar,03:40 itibariyle gelen habere göre, bu fotoğrafı Twetter'den Gazeteci Ferdi Özmen yayınlamış, bilgilerinize..TWITTER...TWITTER