Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Camiye sığınan Gezi Parkı eylemcilerine aşağılık suçlama: "Camide grup seks bile yapmış olabilirler"

Bunlar CIA'nın Çocukları adlı yazısında Gezi Parkı eylemcilerini çok ağır bir dille eleştiren Mustafa Durdu, gencecik çocukları,...

Bunlar CIA'nın Çocukları adlı yazısında Gezi Parkı eylemcilerini çok ağır bir dille eleştiren Mustafa Durdu, gencecik çocukları, aileleri  necis ayakları ve cünüp bedenleri ile sığındıkları camileri kirlettiği yazdı.
Durdu daha da ileri giderek polisin şiddettinden camiye sığınan bu insanları camide grup seks bile yapmış olabileceklerini yazdı.

Habervaktim.com yazarı Mustafa Durdu'nun yazısı şöyle;

Taksim gezi parkı denilen yer fuhuş yuvası idi. Bu fuhuş yuvasının ortadan kaldırılmasından rahatsız olanlar da bu eylemlere destek verenlerdendir. Eylemlere saftirikçe destek veren bir diğer grup da antikapitalist Müslümanlar adı verilen zındıka grubudur. Şerlerinden Allah'a sığınırız.
Kusura bakmasınlar, böyle bir işgal anında Mücahidler size bu ülkeyi yedirmezler.
Bir kısım eylemci necis ayakları ve cünüp bedenleri ile Dolmabahçe'deki  camiyi, ABD'nin kâfir askerleri gibi kirlettiler, yağmaladılar.
Cami içinde içkilerini zıkkımlandılar. Bunlar görünenlerdi. Bir de görünmeyenler var.
Çünkü güvenlik kameraları tahrip edilmiş. Camide grup seks bile yapmış olabilirler.
Müslümanların harimiismetine tecavüz edildi. Müslümanlar onların mabetlerine saygı duyarken aynı saygıyı onlar göstermedi.
Siz istediğiniz kadar onların mabet-i kebiri anıtkabire saygı duyun onlar bizim mabetlerimize saygı duymayacaklar. Siz istediğiniz kadar onların taptıkları heykellere saygı duyun, onlar şeriata saygı duymayacaklar. Şunu herkes beynine işlesin!
Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yoktur.
Çıkarılacak Hisse: Gördüğünüz gibi bu insanlar Batıl, sapkın davaları için canları pahasına mücadele yolunu seçerken biz Müslümanlar sekülerleştik, dünyaya tapar olduk, kutsal davayı unuttuk,
İslâm için kılımızı bile kıpırdatmaz olduk. Demokrasiden, seçimlerden medet umar olduk. Demokrasi ile İslâm'ın geleceğini zannettik. Oysa demokrası insanları saptıran beşerî bir din, helvadan bir puttu. Bunu düşünmedik. Yazık bizlere!