Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT'IN ÖNERİSİ

SHOW_BLOG

Gezi Parkı direnişine destek için 1 Haziran’da da sokağa çıkılıyor

Türkiye’nin dört bir yanında Taksim’deki Gezi Parkı direnişine destek için sokağa çıkanlar, 1 Haziran’da da sokağa çağırıyor Ankara A...

Türkiye’nin dört bir yanında Taksim’deki Gezi Parkı direnişine destek için sokağa çıkanlar, 1 Haziran’da da sokağa çağırıyor
Ankara
Ankara’da aralarında DİSK Ankara şubelerinin, TMMOB’ye bağlı bazı odaların, Ankara Tabip Odası’nın, Halkevleri ve TKP’nin de bulunduğu Emek ve Demokrasi Güçleri, 1 Haziran Cumartesi saat 16.00′da Güvenpark’ta bir araya gelecek.
Diyarbakır
Diyarbakır halkı, KESK, DİSK ve ESP’nin çağrısıyla 1 Haziran Cumartesi saat 14.00′te AZC Plaza önünde bir araya gelecek.
İzmir
İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri de 1 Haziran Cumartesi saat 17.00′da Eski Sümerbank önünde bir araya gelecek.
Antalya
Antalya’da Emek ve Demokrasi Güçleri çağrısıyla Taksim’deki direnişe destek vermek için 1 Haziran Cumartesi saat 14.00′da Aydın Kanza Parkı’nda toplanılarak Yavuz Özcan Parkı’na bir yürüyüş gerçekleştirilerek.
Mersin
Mersin halkı, 1 Haziran Cumartesi saat 18.00′de Forum Alışveriş Merkezi önünde toplanarak Barış Meydanı’na yürüyecek, direnişe ses verecek.
Elazığ
Elazığ’da da muhalefet, Taksim’de halka yapılan zulme sessiz kalmamak ve polis terörünü kınamak için 17.30′da Hozat Garajı Meydanı’nda bir araya gelecek.
Samsun
Samsun’da da toplumsal muhalefet bileşenleri, saat 18.00′da Atakum Anfi Tiyatro önünde bir araya gelerek AKP Atakum İlçe Binası’na yürüyecek.
Bursa
Bursa’daki buluşma da 19.00′da Kültür Park havuzunda olacak. Emek ve demokrasi güçleri AKP’dne hesap sormak için alanda olacak.
Sivas
Sivas’ta da saat 18.00′da Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelinecek ve Taksim Gezi Parkı için nöbet tutulacak.
Tokat
Tokat-Niksar halkı, 15.00′da Tokat-Niksar Kavşağı’nda bir araya gelecek.
Edremit
Edremit halkı 1 Haziran 2013 Cumartesi saat 18.00′da Edremit Meydanı’ndan Edremit Parkı’na yürüyecek. Eyleme tüm duyarlı kişiler katılmaya çağrılıyor.
Çaycuma
Çaycuma halkı 1 Haziran’da saat 13.00’da  Çaycuma Belediye çay bahçesinde toplanacak.
Afyon
Afyon halkı 19:00′da Valilik karşısındaki Anıtpark’da toplancak.
Kayseri
Kayseri halkı 16.00′da Kent Meydanı’nda buluşacak.
Sakarya
Sakarya halkı 16.00′da Kent Park’ta olacak.
Zonguldak
Zonguldaklılar 14.30′da İnönü Meydanı’nda buluşacak.