Page Nav

HIDE
GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT'IN ÖNERİSİ

SHOW_BLOG

SporculardanTaksim'e destek!

Sporcular Taksim'de yaşanan olaylara duyarsız kalmadı... Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar için ülkemizde forma giyen yaban...

Sporcular Taksim'de yaşanan olaylara duyarsız kalmadı...

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar için ülkemizde forma giyen yabancı sporculardan da destek tweetleri geldi.

Felipe Melo, Türkçe olarak attığı tweet ile "Taksim olaylarında hayatını kaybedenler için çok üzgünüm umarım biran önce herşey yoluna girer,bunun için bütün kalbimle dua edeceğim.." dedi.

Fernandes, resmi twitter hesabından gece saatlerinde İngilizce, "My Heart is with you" (kalbim sizinle) dedi.

Tomas Ujfalusi ise "I m so disappointed for the events happened at Taksim, my heart is with all Turkish people.."(Taksim'de yaşananlardan ötürü hayal kırıklığı yaşıyorum, tüm kalbimle Türk insanının yanındayım.) dedi.

3 büyük takımda oynanyan yerli futbolculardan konuyla ilgili destek veren tek isim ise "#direngeziparkı !!!!" yazan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Recep Niyaz oldu.

Anadolu Efes basketbol takımı oyuncuları Doğuş Balbay ve Sinan Güler yaşanan olaylara duyarsız kalmadı.

Sinan Güler "Halkın direnişini politik kavramlara bağlamak isteyen herkes yanlış yapıyor. Bu kendi kararını verebilen, özgür düşünce sahibi insanların hareketidir. Barışçıldır, şiddet düşünmez. Sadece bu topraklarda yasayan herkesin iyiliği içindir. Bunu göremeyenler ne yazık ki at gözlüğünü çıkaramayan dar görüşlü insanlardır. Kalbim tüm Türkiye'de gerçekler için yürüyen herkesle." dedi.

Doğuş Balbay ise "Atam rahat uyu! Tüm Türk halkı olarak izindeyiz! Din, dil, irk, cinsiyet farkı olmaksızın gururlu ve onurlu bir şekilde hepimiz sokaklardayız." dedi.