HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

1-1 beraberlikler ayrıldı

Şampiyonlar Liği ön eleme mücadelesinde deplasmanda Salzburg’a konuk olan sarı-lacivertli ekip karşılaşmadan 1-1 beraberlikler ayrıldı....

Şampiyonlar Liği ön eleme mücadelesinde deplasmanda Salzburg’a konuk olan sarı-lacivertli ekip karşılaşmadan 1-1 beraberlikler ayrıldı.

Davalar, duruşmalar, savunmalar, CAS, Tahkim Kurulu, yürütme kararları derken F.Bahçe Devler Ligi’nde 2013-2014 sezonu için ilk maçına Salzburg karşısında çıktı.

Mücadeleye kötü başlayan bir F.Bahçe vardı sahada. Henüz 2. Dakikada ev sahibinin ileri uç elemanları Volkan’ı terletti.

İlerleyen dakikalar da düzelmesini beklediğimiz oyuna ortak olmasını arzu ettiğimiz temsilcimiz ileriye top taşıyamadığı gibi tarihinin en bol orta sahasına sahip olduğu sezonda top tutamadı ve tatsız bir ilk yarı seyrettirdi.

İkinci yarı Ersun Yanal 55.dakikasında bekli de takımın en cok çabalayan ismi Alper Potuk’u kenara alınca sarı-lacivertli ekip için işler daha da kötüye gitmeye başladı ve Salzburg, F.Bahçe kalesini daha fazla rahatsız etmeye başladı.

68.dakikada defansın arasında ok gibi fırlayan Alan Volkan’ın üzerinde aşırdığı topu takip edip ağları havalandırınca takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra oyuna giren Baroni arkadaşlarına hazırlık maçı değil Şampiyonlar Ligi mücadelesi oynadıklarını hatırlattı ve takımını ayağa kaldırdı. Sağ kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olan F.bahçe bekli de en etkili pozisyonu 80.dakikada Sow ile buldu. Topu alıp kaleye yüzünü dönen Senagelli yıldız çektiği sert şurtta kaleci geçti ama direkler gole izin vermedi ve temsilcimiz istediği golü bulamadı.

Bu dakikadan sonra oyunu kendi sahasında kabul eden Salzburg kalesine yüklenen temsilcimiz pozisyonlar bulsa da taraftarların beklediği gol gelmedi ama uzatma dakikalarında gelen penaltı ile beraberliği yakaladı ve mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Business News