HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Edirne'de fırtına faciası

Edirne'de bir çay bahçesinin çatısı, sağanakla birlikte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle üzerine kavak ağaçlarının devrilmesi...

Edirne'de bir çay bahçesinin çatısı, sağanakla birlikte etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle üzerine kavak ağaçlarının devrilmesi sonucu çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Kentte aniden başlayan sağanağın ardından çıkan fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Meriç Nehri kenarındaki bir çay bahçesinin çatısının üzerine kavak ağaçları devrildi.

İlk belirlemelere göre, çöken çatının altında kalan müşterilerden 6'sı yaralandı. Yaralılar, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarılarak, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.

Enkaz altındaki aramalar sürüyor.

Bu arada, kötü hava şartları nedeniyle bazı mahallelerde uzun süreli elektrik kesintileri yaşandı.

HAMDİ SEDEFÇİ: BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Meriç Nehri kenarında bulunan bir çay bahçesindeki dev kavak ağacının devrilmesi sonucu ağacın altında kalan 6 kişinin yaralandığını söyledi. Başkan Sedefçi, ağacın devrilmesiyle yaralanan çocuğun hayatını kaybettiğini belirtti.

Business News