HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Sapık gazete yine iş başında

Gericilikte sınır tanımayan gazetelerin başında gelen Yeni Akit, şimdi de gençlik kamplarını hedef aldı. Yeni Akit gazetesinin Antalya ...

Gericilikte sınır tanımayan gazetelerin başında gelen Yeni Akit, şimdi de gençlik kamplarını hedef aldı.
Yeni Akit gazetesinin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kampına ilişkin haberi gericiliğin ayarının olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
"CHP’li Mustafa Akaydın yönetimdeki Antalya Büyükşehir Belediyesi, hoş olmayan görüntülerin yaşandığı ücretsiz ‘Gençlik Kampları’ organize ediyor" diyen gazete, hoş olmadığını ileri sürdüğü ve "ahlaksız" dediği görüntüleri ise şu skandal ifadeleri kullanarak açıkladı:
10-15 yaş arası kız ve erkek çocuklarını aynı kampta toplayan belediye, birlikte rahatlıkla denize girebilmeleri için çocukların mayo ve şort ihtiyaçlarını da karşılıyor. Kampta çocuklar geceleri çadırlarda kalıyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eğitmenler eşliğinde tatil yaptırılan çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak, spor yaparak, kitap okuyarak ve gezerek tatillerini geçiriyor. Yapılan faaliyet arasında daha önce birbirini tanımayan çocukların kız ve erkekli olarak beraber denize girdirilmesi dikkat çekiyor. Kızlar mayo ve bikini giydirilerek erkeklerin yanında denize sokuluyor ve beraber denizde oyunlar oynattırılıyor. Ergenlik çağındaki gençlerin bu şekilde karma kamplarda bir araya getirilmesi ve uygunsuz kıyafetler giydirilerek yan yana oyunlar oynattırılması duyarlı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.
Çocukların fotoğrafını buzladılar
Haberde dikkat çeken bir diğer skandal ise Yeni Akit'in çocukların fotoğraflarını buzlaması oldu:
4859.jpg

Business News