HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Uludağ'ıma Dokunma!

İnsan;yatağa... Doğa;insana sarılıyor. İnsan;yorgana... Doğa;insandan medet umuyor ! ULUDAĞIMA DOKUNMA !!! 2.5 milyon nufüsu olan bi...

İnsan;yatağa...
Doğa;insana sarılıyor.
İnsan;yorgana...
Doğa;insandan medet umuyor !
ULUDAĞIMA DOKUNMA !!!
2.5 milyon nufüsu olan bir şehir;yıllarca YEŞİL BURSA olarak anıldı.Ya şimdi?
Bugün on güzel yürek Uludağ’da nöbet tuttu.Gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi,bir ağaç dahi kesilmedi çünkü.Yaşlı,genç ağaç demeden kesim yapılıyor,doğa yok oluyor.Ağaç kesimi durana kadar her gün on arkadaş nöbet tutacak.Lütfen hep birlikte destek olalım.Hafta içinde emekli,izinli olan tüm dostlara ihtiyaç var.İdeoloji,siyasi görüş demeden.Kulüp isimlerini,dernek isimlerini,kendi isimlerimizi bir kenara bırakalım.Gün birlik olma günüdür.
DAĞCILIK KULÜPLERİ VE DERNEKLERİ ;Uludağ yıllardır bizi içinde barındırdı,nefes verdi.Şimdi görev bizde,aldığımız emanet nefesi geri vermek… Yürüyüş yapabileceğimiz parkurlarımız ,gölgesine çadır kurabileceğimiz ağaçlarımız,kısaca oksijenimiz yok oluyor.
FOTOĞRAFÇILIK KULÜPLERİ VE DERNEKLERİ ;Hepimiz Uludağımızın,doğanın,ağaçların,çiçeklerin,dört mevsimin fotoğrafını çektik.Maalesef kareler yok oluyor,fotoğraf çektiğimiz alanlar kayboluyor.
DOĞA VE ÇEVRE DERGİLERİ ;İşte gönül görevinizi yapabileceğiniz Uludağ.Hergün fotoğraflar gönüllü arkadaşlar tarafından paylaşılıyor,lütfen sizde destek olun.
PİKNİK YAPANLAR;Gölge bulamayacağınız bir dağ ve orman istermisiniz?Lütfen hep birlikte destek olalım.
MEDYA:En büyük görev medyaya düşüyor,lütfen bu doğa katliamanı duyuralım hep birlikte...

Business News