HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Hacı"osmanoğlu, AKP yardakçılığına devam ediyor hala...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün kuruluşunun 46'ncı yıldönümü törenlerinden sonra yaptığı açıklamada yine skandal...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün kuruluşunun 46'ncı yıldönümü törenlerinden sonra yaptığı açıklamada yine skandal ifadeler kullandı.
Göreve geldiği günden itibaren AKP destekçiliği yapan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı skandal açıklamalar bugün bir yenisini daha ekledi.
Hacıosmanoğlu, CHP'ye yüklendiği açıklamasında "onların takımları Fenerbahçe de Trabzonspor Rum takımı mı? Ermeni takımı mı? İsrail takım mı? Demek ki Trabzonspor sizin takımınız değil" dedi.
CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, "AKP'den aday olsun" açıklamasına yanıt veren Hacıosmanoğlu, şu skandal ifadeleri kullandı:
"CHP Grup Başkanvekili haddini aşarak, Trabzonspor başkanı hakkında cümleler kurmuş genel başkanlarını savunarak. Partinin içerisinde 'Halk' yazan, halkı temsil ettiğini söyleyen bir partinin lideri, bizim hakkımızı gasp eden emek hırsızı cezaevinden çıktığında gidip kulüpte ziyaret edip formasını almıştır, 'Sen komploları yendin, biz yenemiyoruz' diye. Daha sonra UEFA kararının ardından, 'UEFA nasıl böyle bir karar veriyorsun? Bizim takımlarımızı nasıl mağdur ediyorsun?' diye isyan etmiştir. Başbakan da çağrı yapmıştır, bu takımların ceza almasını engelleyin diye. Şimdi ben soruyorum; ülkeyi yönetmeye talip olan bir muhalefet partisi liderinin UEFA'ya, 'Bizim takımlarımıza nasıl ceza veriyorsun?' sözünü kullanırken, acaba onların takımları Fenerbahçe de Trabzonspor Rum takımı mı? Ermeni takımı mı? İsrail takım mı? Demek ki Trabzonspor sizin takımınız değil. Siz muhalefet partisi lideri olabilirsiniz ama haddinizi bileceksiniz! Mertlikten, yiğitlikten bahsetmek, CHP'nin Grup Başkanvekili'nin haddi değildir. O mertlik de, yiğitlik de bizde var. Ama görüyorlar ki Trabzonspor tepki vermeye başladı, onlar da yola gelmeye başladı."

Business News