HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Trabzonspor turu geçti

Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı yürekten istedi Trabzon. Sezon başında da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gerçekçi bir hedef koyarak yurt ...

Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı yürekten istedi Trabzon. Sezon başında da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gerçekçi bir hedef koyarak yurt dışı hedeflerinin Avrupa Ligi Grupları olduğunu söylemişti zaten. Elemelerde 6 maçta da iyi oynadı mı peki bordo-mavililer? Kesinlikle ‘hayır’ ama rakipleri de küçümsemedi, hırsını sahaya yansıttı, sonuca gitti.

Mücadeleye de iyi başladı aslında Karadeniz ekibi. 8’de Henrique, 9’da ise Yusuf karşı karşıya kaçırdı, 11. dakikada ise cezayı Yusuf’un hatasında Popovic kesti: 0-1.
ŞOK ise çabuk atlatıldı. 14’te Adrian kornerden dönen topta ceza sahasına çıkardı, Giray vurdu, Henrique boş kaleye tamamladı: 1-1.

Skora denge gelince oyun soğudu, lezzetsizleşti. Trabzon uzaktan rakip kaleyi yokladı, Arnavutluk ekibi bölüm bölüm etkili oldu. 40’ta ise günün kahramanlarından Adrian uzaktan denedi şansını, kaleciyi geçemedi.

2. yarıda da beklendiği gibi tempoyu yükseltmedi Trabzon. 52’de Probni, Onur’u çalımladı, çizgiden Aykut çıkardı. 54’te Adrian sağdan ortaladı, Henrique topuğuyla asist yaptı, Maloda topu yarım voleyle ağlara astı: 2-1. 64’te ise Adrian topu kaptı, çalımını atıp topu Henrique’nin önüne çıkardı, Brezilyalı’da kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda farkı 2’ye çıkardı: 3-1.

CAMİA KENETLENDİ

Tarihinde ilk kez bu turnuvada gruplara kalan Trabzon’un taraftarı, yönetimi ve futbolcusuyla bu kadar bütünleştiğini belki de yıllar sonra ilk kez gördük. Ama belirtmek gerekir ki, gruplarda başarılı olmak için sadece yürek yetmez, daha da iyi bir futbol lazım...

Business News