HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Bu Trabzonspor küme düşer mi, düşer!

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Akhisar Belediyespor sahasında Trabzonspor'u ağırladı ...

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Akhisar Belediyespor sahasında Trabzonspor'u ağırladı

YAĞIZ YALAVAÇ01.09.2013-VATAN

Akhisar'ı yenerek 3 puan almak için çıkmadı Trabzon sahaya. Ne hırs, ne mücadele, ne de istek vardı Karadeniz ekibinde. Haddini bilerek, rakibin hata yapmasını sabırla bekleyerek nasıl oynanır, herkese gösterdi Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri.

Maçın öyküsünü anlatmadan önce şunu sormak gerekir; Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin sıkıntısı 2 yıldır neden çözülemiyor? Böyle bir sahada bırakın futbol oynamayı fidan dikseniz ağaç olmaz...

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzon basit gol yeme alışkanlığından vazgeçemedi. 3'te Malouda karşı karşıya kaçıdı, cezayı Bruno kesti. 11'de Güray'ın sol korner çizgisinden çevirdiği topa müthiş vurdu Brezilyalı, Onur'u avladı: 1-0.

22'de ise Avrupa golcüsü Henrique, Volkan'la verkaç yaptı, sağ çaprazdan vurdu top direği yaladı.
İLK yarının uzatma dakikalarında ise Onur degajını kullanırken 2 metre uzağında olan Bruno'nun omzuna dikti topu, hakem Mete Kalkavan tartışılacak bir kararla 'Kaleciyi engelleme gerekçesiyle' golü vermedi.

AKÇAY ÇÖZÜM BULMALI

İkinci yarı Henrique'nin direkte patlayan rövaşatasıyla başladı. 58'de sol çaprazdan Malouda vurdu, top auta gitti. 15 dakikada kurduğu baskıda golü bulamayınca Trabzon, 'Atamayana atarlar' kuralı bir kez daha gerçek oldu.

62'de Güray, Niasse'ye çıkardı, Onur'la karşı karşıya kalan Senegalli affetmedi: 2-0. 88'de ise bu kez Niasse asist yaptı, mücadelenin skorunu Kenan belirledi: 3-0.


Trabzon 3. bölgede bir türlü top tutamıyor, üretken olamıyor. Bu soruna Mustafa Akçay'ın acilen çözüm bulması lazım.

Business News