HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Ve o tartışma sona erdi

Milli Takım’ın başına geçmesiyle birlikte G.Saray’a veda edeceği iddia edilen Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesini 2016 s...

Milli Takım’ın başına geçmesiyle birlikte G.Saray’a veda edeceği iddia edilen Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesini 2016 sezonu sonuna kadar uzattı. Sarı-kırmızılı kulübe 1973’te futbolcu olarak adım atan ve 1985’te futbolu bırakana kadar kaptanlığını yaptığı kulübe 1996’da teknik direktör olarak adım atan İmparator, G.Saray ile birlikte kazanmadık kupa bırakmadı.

Ünal Aysal’ın göreve gelmesi ile birlikte 3. kez G.Saray’ın teknik direktörlüğü görevini kabul eden Terim, son 2 sezonda takımı şampiyonluğa ulaştırırken geçtiğimiz sezon da Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatarak kulübün yeniden Avrupa arenasına söz sahibi haline gelmesini sağladı.

TARTIŞMA BİTTİ!

A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası’na katılması için geçtiği kritik süreçte 1 yıl için teknik direktörlük koltuğuna oturması ile birlikte Terim’in G.Saray’daki geleceği de tartışılmaya başlanmıştı. Ancak G.Saray yönetimi, dün bu dedikodulara son son noktayı koyarken Terim ile 2 yıllık mukavele imzaladı.


Başkan Ünal Aysal da yaptığı açıklamada, “Fatih Terim ben görevde olduğum sürece takımın başında yer alacaktır” sözleriyle gelinen noktayı özetledi.

Business News