HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Hala "seyircisiz" diyorlar, kadınlar ve çocuklar insan değil mi?

PFDK'nın karar alırken siyasi tezahüratların toplu olarak yapılmadığını gerekçe göstererek bu sebepen dolayı herhangi bir ceza karar...

PFDK'nın karar alırken siyasi tezahüratların toplu olarak yapılmadığını gerekçe göstererek bu sebepen dolayı herhangi bir ceza kararına gitmediği öğrenildi.

Ancak maç bittikten sonra 12 saniye süreyle Galatasaray aleyhine yapılan tezahürat ceza gerekçesi.
Fenerbahçe kaynaklarından elde edilen bilgiye göre ise, sarı lacivertli takım Tahkim Kurulu'na maddenin eşitlik ilkesine aykırı olması nedeniyle itirazda bulunacak.
YANLIŞ TARİH TEPKİ TOPLADIÖte yandan PFDK kararında Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasındaki karşılaşmanın tarihinin 26 Ocak 2014 şeklinde geçmesi sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti. İki takım arasındaki karşılaşma 27 Ocak 2014'de oynanmıştı.

Çok sayıda Fenerbahçeli taraftar sosyal medyada bu duruma tepki gösterdi. 

İşte o kararın PFDK açıklamasındaki ayrıntısı;

"FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 26.01.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verilmiştir."

Business News