HIDE
GRID_STYLE
SHOW_BLOG

Başbakan korumaları da Silivri'deydi: 1 yaralı, 3 gözaltı!

Başabakan Erdoğan’ı protesto eden bir öğretmen başbakanlık korumaları tarafından dövüldü, burnu kırıldı. 3 kişi ise gözaltında Başba...

Başabakan Erdoğan’ı protesto eden bir öğretmen başbakanlık korumaları tarafından dövüldü, burnu kırıldı. 3 kişi ise gözaltında


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Silivri mitinginde protesto eden Caner Oruç İsimli bir öğretmen Başbakanlık  korumaları tarafından darp edildi. Oruç hastanede tedavi altına alınırken 3 kişinin de gözaltında olduğu öğrenildi.
Kapıları kapattılar, kanımız dondu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri'ye gelişinde 1 kişi hastanelik 3 kişi karakolluk oldu. İddialara göre Başbakan Erdoğan Atatürk Meydanına aracı ile girdiği sırada Caner Oruç İsimli bir öğretmen yüksek sesle bağırarak protesto etti. Çevrede bulunan vatandaşlar o anları şöyle anlattı: 

"Başbakanın korumaları öğretmeni bir binaya soktu. Biz de peşinden gittik ama içeri almadılar ve kapıları kapadılar. Sonra ağzı burnu kan içinde sivil bir araca alıp gittiler. Kan izlerini fotoğraflayabildik ama engel olmadık. Kanımız dondu!’

Burnu kırıldı, şikayetçi olacak

Caner Oruç İsimli öğretmen Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğünden Silivri Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Caner O’nun ilk müdahelenin ardından burnunun kırıldığı öğrenildi. Hala Silivri Devlet Hastanesinde müşahade altında tutulan Caner Oruç, bugün Başbakanlık korumalarından şikayetçi olacak ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacak.

Silivri'de protesto eden 4 vatandaştan biri hastanelik oldu, 3 kişinin ise gözaltında olduğu iddia ediliyor.

Caner Oruç’u yalnız bırakmadılar

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP belediye meclis üyeleri, EĞİTİM-SEN Silivri Temsilciği yöneticileri, sendika üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu hastaneye giderek Öğretmen Caner Oruç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Işıklar: Faşist bir anlayıştır!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hastane önünde ve sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından açıklama yaparak Başbakan Bugünkü AKP mitinginde yaptığı protesto sonucunda darp edilerek hastanelik edilen Caner Oruç Öğretmenimizi ziyaret ettim. 30 Martta AKP'nin bu faşist anlayışına son vereceğiz. Öğretmenimize geçmiş olsun’ dedi.

3 kişi hala gözaltında

Başbakanlık korumaları tarafından göz altına alınan 3 kişinin ise hala Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğünde olduğu öğrenildi. (KAYNAK:TEKSİLİVRİ.COM)

İŞTE BAŞBAKANIN KORUMALARI TARAFINDAN BİR APARTMAN GİRİŞİNE KAPATILARAK BURNU KIRILAN ÖĞRETMENİN KAN İZLERİ (fotoğraf:Emine Toprak)

VİDEO