HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

"Fakat Ayı yine de umursamıyor"

Fenerbahçe ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Süper Kupa mücadelesinin tartışmasız en çok konuşulan ismi Volkan Demirel oldu. Hem ...

Fenerbahçe ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Süper Kupa mücadelesinin tartışmasız en çok konuşulan ismi Volkan Demirel oldu. Hem maç içinde hem de maç sonrası yaptıklarıyla Volkan bir anda Türk basınının gündemine oturdu. Fakat milli kalecinin yaptıklarının etkisi Türkiye ile sınırlı kalmadı. İngilizler de Volkan’ın maç içinde yaşadıklarını manşete taşıdılar.
Mirror gazetesi “Volkan “Ayı” Demirel unutmayacağı bir geceyi geride bıraktı” manşetiyle verdiği haberde Volkan’ın maç içindeki vukuatlarını tek tek inceledi.
Sevinç gösterisi yaparken Melo’nun üstüne çıkmasını ön plana çıkaran Mirror, maç içinde milli kaleciye atılan yabancı maddelere de yer verdi. Ama Volkan’ın elindeki su şişesinin tribüne atacakmış gibi yapmasının işlerin daha da kötüye gitmesine yol açtığı vurgulayan gazete “Fakat Ayı yine de umursamıyor” diyerek haberine noktayı koydu. 

Business News