Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Hamlet tespih çekiyor, oyunları fen işleri yazıyor

3. Antalya Televizyon Ödülleri sahiplerini bulurken, törene sinema ve dizi emekçilerinin sorunları, şiddete maruz kalan çocuklar ve şehir t...


3. Antalya Televizyon Ödülleri sahiplerini bulurken, törene sinema ve dizi emekçilerinin sorunları, şiddete maruz kalan çocuklar ve şehir tiyatrolarının belediye egemenliğine girmesi damgasını vurdu. Oyuncu Fırat Tanış, "Yani" isimli şarkısını değiştirdi ve "Hamlet tespih çekiyor" dedi.
3. Antalya Televizyon ödülleri sahiplerini buldu. Törene senaristlerin, yapımcıların ve oyuncuların sözleri damgasını vurdu.
Birçok oyuncu ve senarist ve TV emekçisi uzun dizi sürelerini eleştirirken, daha kaliteli programlar için yayın sürelerinin kısaltılması istendi. En iyi Drama Senaryosu dalında ödüle layık görülen Meral Okay'ın ödülünü yapımcı Timur Savcı aldı. Savcı, ödülü alırken, "'O kadın' için alıyorum" dedi.
En İyi Drama Yönetmeni ödülünü alan Yıldız Hülya Bilban ise yaklaşan 23 Nisan'ı hatırlatarak, "Pozantı’da tecavüze uğrayan çocukların 23 Nisan’ı kutlu olsun" dedi. Bilban, ödülünü tüm şiddete maruz kalan çocuklar ve emekçi kadınlar için aldığını belirtti.
Törende birçok oyuncu şehir tiyatrolarına bürokratların atanmasını eleştirdi. Oyuncu Fırat Tanış ise, "Yani" ismiyle bilinen şarkısını değiştirerek gecede söyledi:

Hiç yorum yok