Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

GAZETE DEMOKRAT / İKTİDAR DOSYASI

HIDE_BLOG

Evrensel gazetesi muhabiri Sadiye Eser tutuklandı

İstanbul'da 2 gün önce gözaltına alınan içerisinde Evrensel gazetesi muhabiri Sadiye Eser'in de bulunduğu 9 kişiden 6'sı çı...


İstanbul'da 2 gün önce gözaltına alınan içerisinde Evrensel gazetesi muhabiri Sadiye Eser'in de bulunduğu 9 kişiden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece "Örgüt üyesi oldukları" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
10 Aralık'ta İstanbul'da çok sayıda eve yapılan baskınların ardından gözaltına alınanlardan içerisinde Evrensel gazetesi muhabiri Sadiye Eser'in de bulunduğu 9 kişi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan içerisinde Evrensel gazetesi muhabiri Sadiye Eser'in de bulunduğu 9 kişiden 6'sı "Örgüt üyesi oldukları" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Tutuklananların isimleri şöyle: Hüseyin Akdoğan, Hüseyin Eser, Evrensel gazetesi Muhabiri Sadiye Eser, Rıdvan Oğuz, Ruken Çelik ve soyadı öğrenilemeyen Veysi.
 
İstanbul'da 16 kişi gözaltına alınmış, 5 kişi emniyette, 2 kişi de savcılıktaki işlemlerin ardından serbest bırakılmıştı.

SON YAZIDAN