EN YENİLER

HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Mehmet Demirkol: Bayern Münih'in yaptığı arsızlık!

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fuat Akdağ ile birlikte gündemini yorumladı. ...

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fuat Akdağ ile birlikte gündemini yorumladı. Demirkol, Beşiktaş'ın Bayern Münih'e deplasmanda 5-0 yenildiği Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını değerlendirdi…


Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Bayern Münih-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Vagner Love o golü atsaydı...

Tabii hep Vida atılmasaydı diye konuşuyoruz ama Vagner Love 18'de o topu içeri vursaydı ne olurdu, onu da bilemiyoruz.

O pozisyonda yatılmaz

Ben Hummels atılsa ne olur diye düşünürken Vida atıldı. O pozisyonda yere yatılmaz. Çünkü Lewandowski ne yapar eder alır o kırmızı kartı.

Gevşek ve ciddiyetsizdiler

Atiba çok kötü oynadı, hiç beğenmedim kendisini. Beşiktaşlı oyuncuların bu kadar gevşek ve ciddiyetsiz olacaklarını beklemiyordum.

5-0 kötü sayılmaz

16. dakikada 10 kişi kalırsanız maçı 0-0 bitirmeniz mümkün değil. O yüzden 5-0, şu şartlarda kötü bir skor olarak sayılmaz.


Şenol hoca formsuz

Şenol hoca formda bir döneminde değil. Tercihlerinde ciddi hatalar vardı. Çok mecbur olmadıkça savunmanın göbeğiyle oynamamak gerekiyor ama hoca dün bunu iki kez yaptı. Biri mecburiydi ama Tosic-Medel değişikliği hatalıydı.

Bayern'inki arsızlık!

Jupp Heynckes, eski bir adam. 5-0 yendiler ama hâlâ rövanşta iyi oynamaktan bahsediyorlar. Bunun adı arsızlık.

Oğuzhan ortada yok!

Beşiktaş'ın orta sahası düşmüşken Oğuzhan ve Tolgay nasıl devreye giremiyor? Ya bu oyuncular hiç iyi değiller ve kendilerini bu kadar önemli bir maça hiç hazırlamamışlar ya da Şenol hoca yanlış değerlendiriyor. İzlanda'yla oynadığımız mili maçtan bu yana Oğuzhan maalesef ortada yok. O maçtaki performansından bu yana yokuş aşağı gidiyor.

Bundan sonra...

Bundan sonra Beşiktaş'ın yapması gereken tek şey, ne kadar karakterli bir takım olduğunu göstermek. Artık buradan turu çevirmek olanaksız ama içerideki maçı hâlâ kazanabilirsiniz.

Business News