HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

“Tayyip kaç kaç kaç, kadınlar geliyor”... “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” (VİDEO)

İstanbul 25 Kasım’ı: “Erkek-devlet şiddetine karşı kadınlar bir arada mücadelede” 25 Kasım Kadın Platformu’nun çağrısıyla yüzlerce kadın ve ...


İstanbul 25 Kasım’ı: “Erkek-devlet şiddetine karşı kadınlar bir arada mücadelede”

25 Kasım Kadın Platformu’nun çağrısıyla yüzlerce kadın ve LGBTİ+ Mecidiyeköy Meydanı’na aktı...

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde kadınlar ve LGBTİ+’lar İstanbul’da 25 Kasım Kadın Platformu’nun çağrısıyla yüzlerce kadın ve LGBTİ+ Mecidiyeköy Meydanı’na aktı.

Polis bariyerleri Cevahir AVM önüne kuruluyken Şişli Camii önünde de polis ekipleri kalkanlarıyla bekledi.


Ankara’da 25 Kasım yürüyüşü: “Savaşa, krize yoksulluğa ve erkek-devlet şiddetine karşı bir aradayız”

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde kadınlar ve LGBTİ+’lar, Ankara’da Kolej Meydanı’nda toplandı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde kadınlar ve LGBTİ+’lar, Ankara Kadın Platformu’nun “Savaşa, krize yoksulluğa ve erkek-devlet şiddetine karşı bir aradayız” diyerek yaptığı çağrıyla Kolej Meydanı’nda. Kolej Meydanı’nda toplanan kadınlar ve LGBTİ+’lar Sakarya Caddesi’ne yürüdü.

Kadınlar ve LGBTİ+lar yürüyüşün sonunda Sakarya Meydanı’na vardı. Yürüyüş boyunca “Gelsin baba gelsin koca gelsin jop inadına isyan inadına isyan inadına özgürlük!” “Dünya yerinden oynar kadınlar özgür olsa” “Kadın cinayetleri politiktir” “Trans cinayetleri politiktir” “Tayyip kaç kaç kaç, kadınlar geliyor” “Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz” sloganları atıldı. (SENDİKA.ORG)

Business News