HIDE

GAZETE DEMOKRAT / EKONOMİ

GRID_STYLE

SON HAVADİS

SHOW_BLOG

Galatasaray, Umut Bulut'u Borsa'ya bildirdi

Galatasaray, Umut Bulut'u Borsa'ya bildirdi Galatasaray, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'de forma giyen Umut Bulut'un ...

Galatasaray, Umut Bulut'u Borsa'ya bildirdi
Galatasaray, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'de forma giyen Umut Bulut'un transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulübün, Umut'u 1 yıllığına kiralaması bekleniyor

Galatasaray milli golcü Umut Bulut'u kiraladı. Fransız kulübü ile yapılan görüşmeler sonrasında Umut Bulut'un 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi. Ayrıca Sarı-Kırmızılı kulübün 1 yıllık kiralık anlaşma sonrasında 29 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'nin profesyonel futbolcularından Umut Bulut için resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:

'Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.'

Fransız kulübü ile yapılan görüşmeler sonrasında Umut Bulut'un 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi. Ayrıca Galatasaray'ın 1 yıllık kiralık anlaşma sonrasında 29 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Umut Bulut, geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'dan Fransa'nın Toulouse ekibine transfer olmuştu.

29 yaşındaki santrfor, Fransız temsilcisinde geçtiğimiz sezon 31 maçın 17'sinde ilk onbirde forma giymiş ve 5 gol atmıştı.

UMUT BULUT KİMDİR? 

Doğum tarihi: 15 Mart 1983 (29 yaşında)
Doğum yeri: Kayseri
Boyu: 1,84
Mevkii: Fovet
Oynadığı takımlar: Ankaragücü, İnegölspor, Trabzonspor, Toulouse

2. TRANSFER OLACAK 

2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Toulouse'de forma giyen Umut Bulut'un transferini gerçeleştirmesi halinde bu sezonki 2. imzasını attırmış olacak. Galatasaray, ilk olarak Gaziantepspor'un defans oyuncusu Dany'i renklerine bağlamıştı. Aslan'ın ilk transferi Dany de 2009-2010 sezonun da Toulouse'da forma giymişti.

Business News